Ratafia La Pabordessa

12/7/2018
Creació d'una Landing Page per la Ratafia La Pabordessa, per l'empresa Cellers Perelló.

La Pabordessa
és un licor elaborat per la maceració de nous tendres, collides a mà, en aiguardent i en bótes de fusta, durant un període de 6 mesos i, també, per la destil·lació en alambí amb foc de llenya al bany maria de 21 plantes aromàtiques, arrels i espècies.

Les plantes aromàtiques com la maria lluïsa, l’hisop, la menta, el poniol, la farigola o el romaní son ecològiques i conreades i collides a mà al Parc de Olors de Claverol. Incorpora també macerat de nou moscada. De la barreja d’aquest alcohols resultants de les maceracions i de la destil·lació amb alcohol vínic i de melassa, aigua i sucre, en resulta la ratafia.

Ratafia molt rodona i equilibrada, de gust persistent i suau, amb totes les plantes molt ben integrades.
Visita la seva web
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies