Plataforma de creació de pàgines web
que et permetrà promocionar la teva empresa a Internet

Web Responsive + Web Autogestionable + Web Optimitzada SEO
Et facilitem les eines per tenir una pàgina autogestionada ja que qualsevol empresa necessita estar de forma activa a internet.

Què és una Landing Low Cost?

Landing Low Cost és una plataforma de creació de pàgines web que et permetrà promocionar la teva empresa a Internet. Et facilitem les eines per tenir una pàgina autogestionada amb tots els continguts que et fan falta.

Promociona el teu negoci contractant una Landing Page autogestionada a baix cost!

Una Landing Low Cost està dirigit aquelles empreses que es volen posicionar a Internet ràpidament i de forma transparent als criteris d'indexació dels cercadors més utilitzats (Google, Yahoo, etc.)

Actualment qualsevol empresa necessita estar de forma activa a internet per aconseguir clients i una millora de la seva imatge de marca. Nosaltres donem una solució asequible i molt flexible que permetrà que l'empresa tingui una bona representació a la majoria dels cercadors.

Avantatges

Amb la plataforma Landing Low Cost els usuaris poden gestionar-se els seus propis apartats. Amb una gestió fàcil i còmode podrà entrar els continguts de la seva empresa i alhora posicionar-la a internet amb els camps SEO que inclou la gestió.

Capçalera: Afegeixi multiples imatges amb text descriptiu.

Empresa o Seccions: Afegeixi text descriptiu sobre l'empresa o els seus serveis. Amb múltiples imatges, textos descriptius i documentació (.pdf)

Apartat Notícies o Projectes Realitzats: Tingui la seva web al dia amb les últimes notícies més destacades o bé, mostrant els seus últims treballs. Amb múltiples imatges, textos descriptius i documentació (.pdf)

Apartat de Galeria d'imatges: Afegeixi múltiples imatges a través del gestor. No es preocupi de la mida de les imatges amb la nostra optimització de les imatges.

JAD Solucions Informàtiques

JAD Solucions Informàtiques està format per un grup de professionals especialitzats en el desenvolupament d'aplicacions online així com la integració, manteniment i explotació d'infraestructures informàtiques basades en programari lliure.

Internet ofereix a les empreses la possibilitat d'obrir-se a nous mercats, fent arribar el seu producte fins a llocs on abans no era possible. Posem a la seva disposició el nostre equip d'informàtics, programadors, administradors i dissenyadors que satisfaran les seves necessitats i l'assessoraran en tot moment.

Alguns dels nostres serveis:
  • Hospedatges, Servidors i Backups online
  • Creacions web autogestionables i Responsive
  • Eina de Mailing
  • Catalog player
Visita el nostre web!

Notícies

28/5/2019
Fitxem - Registre Obligatori de la Jornada Laboral

Fitxem es un software de control horari perquè els treballadors puguin fitxar i registrar la seva jornada laboral, sigui completa o parcial. Plataforma online per registrar la jornada laboral dels treballadors.

6/5/2019
Llar d'infants El Roure Xic

Creació d'una Landing Page per la LLar d'Infants El Roure Xic de Santa Eulàlia de Riuprimer.

12/7/2018
Ratafia La Pabordessa

Creació d'una Landing Page per la Ratafia La Pabordessa, per l'empresa Cellers Perelló.

30/4/2018
E.J.NET - Serveis de neteges

Creació d'una Landing Page per la empresa de neteja i manteniment E.J.NET Serveis de neteges.

Contacta amb nosaltres

Per resoldre qualsevol dubte o qüestió, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
El Responsable del Tractament JAD SOLUCIONS INFORMATIQUES, SLU, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell de Europa, li informa que les seves dades personals seran tractades per a la gestió administrativa, comptable, per a la prestació del servei i per informar de les novetats comercials i/o noves promocions ofertes per JAD SOLUCIONS INFORMATIQUES, SLU, no es cediran a tercers, a excepció de obligació legal, o per el tractament comptable i fiscal, mitjançant un contracte de Prestació de Serveis entre el Responsable del Tractament i el Encarregat del Tractament,  pudent exercir els seus drets de; accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació en JAD SOLUCIONS INFORMATIQUES, SLU:
MATARO 29-31, 3-A, 08403, GRANOLLERS, BARCELONA, info@jad.es
C/ Mataró, 29-31, 3r 1a
(08403) Granollers

938 494 728

938 401 603

info@jad.cat

De dilluns a dijous de 8h a 18h
Divendres 8h a 14h
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies